top of page
The Holding, Haarlem (Logo) kopie.png

Als succesvol freelance cameraman investeerde ik een aantal jaar geleden in mijn eigen cameraset. Inmiddels is het bedrijfsinventaris uitgebreid met hazers, c-stands, een magliner en drukt mijn equipment-verzameldrang een grote stempel op de voorraadkast van het gezin. Van het kalibreren van cinema lenzen tussen de Fimoklei op een met spaghetti bevuilde eettafel, toeterende buren bij een auto op de alarmlichten tijdens het laden & lossen, tot krassende VCT platen op het mahoniehouten familiedressoir.

Omdat het tijd wordt om werk en het gezinshuis van elkaar te scheiden bedacht ik het volgende initiatief wat betaalbaar een veilig onderdak moet bieden aan mijn trotste bedrijfsverzameling.

763_2160.jpg

WAT

The Holding Haarlem wordt een beveiligde, verwarmde bedrijfsruimte voorzien van individueel beveiligde kasten waarin dagelijks te gebruiken camera, licht en geluids-apparatuur kan worden opgeslagen. De kasten zijn groot genoeg voor een standaard camera-pakket. De ruimte en kasten zullen worden verlicht en er zal een stalen 'accu charge stelling' komen. Een verrijdbare balie biedt de mogelijkheid om sets comfortabel te checken en te preppen voor iedere draaidag.

WIE

The Holding moet een collectief zijn van bevriende collega's met een liefde voor mooie spullen. De behoefte naar equipment storage zal voornamelijk liggen bij DP's, camera en geluidsmensen, AC's, en digi-technicians.

SHARING IS BUSINESS

Geen must, maar een leuke bijkomstigheid is dat collega's onderling afspraken kunnen maken voor rechtstreekse rental. Zo kunnen camera-pakketten, zenders, magliners, hazers, klein-licht, etc. onderling worden verhuurd en naar eigen wens beschikbaar worden gesteld in de stellingen in de beveiligde gezamenlijke ruimte. Een leuke win-win die extra inkomsten genereert en veel (reis)tijd kan besparen.

LOGISTIEK & BEREIKBAARHEID

The Holding is een bedrijfsruimte op straatniveau, voorzien van twee tegen de gevel gelegen parkeerplaatsen. Doormiddel van een elektrische overheaddeur is het mogelijk om droog en veilig te kunnen laden & lossen. Ik streef naar een locatie in de Waardepolder zodat The Holding binnen 4 minuten vanaf de A9 en binnen 15min voor Amsterdammers te benaderen is.

KOSTEN & INSCHRIJVEN

Om ieders maandlasten behapbaar te houden streef ik er naar om een kast aan te kunnen bieden voor zo'n

€275,- per maand.
Dit bedrag is aftrekbaar en gaan als 'kosten' op de zaak. Zo betaald de fiscus ongeveer de helft mee.

Inmiddels hebben de eerste geïnteresseerde zicht gemeld. Heb jij interesse? Schrijf je dan nu in. Vol is vol.

 

Aanvraag succesvol verzonden.

801_2160.jpg

OPENINGSTIJDEN

Voor kasteigenaren is The Holding dag en nacht bereikbaar via de hoofdingang en via de elektrische overheaddeur. Alle kasteigenaren hebben toegang tot het pand maar uitsluitend tot hun eigen equipement-kast.

BEVEILIGING

Apparatuureigenaren zijn altijd verantwoordelijk voor hun eigen equipmentverzekering ten behoeve van diefstal en schade. The Holding Haarlem zal worden beveiligd conform de standaard equipement verzekeringseisen en zal worden voorzien van een alarm en 24/7 camerasysteem.

The Holding, Haarlem (Logo) kopie.png
bottom of page